По най-бързия начин, изолациите на хладилници, фризери… да се увеличат х2.

Готварски печки без изолация на фурната с вата поне 5см да не се произвеждат и продават. Стъклата им да се намалят/2 или/3

Казаните на пералните машни, също да се термо-изолират. Стъклени врати не им трябват пък, изобщо.

В строителните кодекси, само дограми с най-висока изолация и задължително 3-слойни стъклопакети. Да се въвеждат ударно дървени, вместо алуминиеви и PVC.

PVC басейните, да им се вдигне х3 цената. На всички надуваеми топки, дюшеци…етс също.

Пластмасовите градински мебели да изчезнат! Само метал-неръждаем, дърво. Пласмасовите купички, купи за плодове в домакинството, дъски за рязане, поставки за топли съдове….. също. Пластмасовите щипки за пране, също.

Съдовете за домашна употреба – легени, кофи, корита… да се наблегне на неръждавейка.

Завивки, матраци, възглавници – естесвени материали! пух, конски косми, кокосови влакна, сено, слама… Платовете само памук и естествена коприна.

От костите да се вари туткал за дървообработването.

ЖП линиите да се дублират и разклоняват. Транспорт с камиони, само локално.

Да се организира повсеместно МЕСТНО производство на храните, където е възможно, за да не се кара млеко от Монтреал у Калгари. Ама кой идиот, колко искал да спечели… да си ебе майката в гъзъ! Нали разбирате, че такива олигофрени ебават майката на ВСИЧКИ, вас!

Дали ще останат 5 или 5 милиарда да ползват нефта, на доизживяване е! А без тези в хибернация, не можете 5 глупака, да усвоите дори една комета 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *