Кобра, имам една голяма молба лично към теб. Да не мътиш кратуните на говедо-населението на КЕНЕФА.

Разбирам, че ти самият си патриот и родолюбец. Дори си кръстен на един, маджарски циганин, за който лъжеха народа, че е българин и велик лидер. Нямате вина, излъгали са ви.

Става въпрос за това:

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/moia-strana-moia-bylgariia-oglasi-arena-armeec-predi-macha-na-kobrata-511899

Първо, ти може и да се чувстваш българин но българия-КЕНЕФА, НЕ е твоя страна. КЕНЕФА е страната на СВИНЬО-КОМУНЯГИТЕ, за които нито ти, нито семейството ти, нито говедата имате значение или представлявате нещо. Щом не сте им нужни или откажете да им ядете лайната, виждаш и сам, че веднага почват да търсят замяна или в Украина или в Молдова, сега бълнуват и за Македония 🙂 На недоволните пък им биха шута и ги изритаха, като псета да ядат лайна, като гастербайтери в чужбина. Около 2 милиона и разбира се обвиниха Ран и Ът 🙂 За тях вие сте просто маса от тъпи говеда, които трябва да се държат в мечтателно-чакаща, нагъзена поза с оплезени езици и да бачкат кротко без да искат пари. В това време, те разпускат в чужбина, с пури от по 500$, наслаждават се на живота и се превиват от смях, като слушат патриотичното мучене на говедата.

С твоите изказвание:

https://www.actualno.com/moresport/kubrat-pulev-njakoj-den-bih-umrjal-za-bylgarskija-narod-news_702457.html

ти им помагаш.  Да призоваваш гламарите да умрат за СВИНЬО-КОМУНЯГИТЕ, е и направо престъпление. Ти лично за кой си готов да умреш? За ветко, за маринела, сертов, ковачки и сие СВИНЕ ЛИ? щото те ПРИТЕЖАВАТ и, УПРАВЛЯВАТ КЕНЕФА! НЕ баща ти, НЕ майка ти или брат ти.

Като им разправяш патриотични глупости, животните вместо да се чукнат у кратуните и да вземат да се справят със СВИНЬО-КОМУНЯГИТЕ набързо, те седят и чакат някак си, то така от самосебе си, да се оправи. Бълнуват за някаква „славна“ история при условие, че 80% са глупости и измишльотини, а нелицеприятните факти се замитат и прикриват.

Ако наистина обичаш това тъпо, циганско племе, направи им услуга. Нека изгълтат лайната и като им загорчи да се събудят!

В момента са, като зомбита. Не знаят на кой Свет се намират, нито какво става около тях и блеят, мучат, грухтят с оплезени езици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *